Rodinné domy

Možná hledáte více prostoru, více pohodlí, máte menší parcelu nebo si ji nechcete zastavět domem a chcete si nechat místo třeba na bazén či prostor pro hru vašich dětí. Od toho jsou v naší nabídce rodinné domy různých tvarů, stylů, typů střech, velikostí a vzhledu.

Rodinné domy - další informace

Rodinný dům - Miracle

Miracle

Miracle je dokonalost! Má vše co má mít a mnohem víc. Má samostatný obývací pokoj nenápadně propojený s jídelnou a kuchyní. To vše úžasně vzdušně prosklené a propojené s venkovní terasou. V přízemní ložnici (nebo kanceláři) je šatna s koupelnou. Průchozí šatna vedle zádveří do prostoru pro dvě auta a skladu. V patře stejně velké dětské pokoje. Pro hosty pokoj (nebo ložnice) též se šatnou a koupelnou. Možnost pochozí terasy nebo zelení osázená pastva pro oči. Schodiště umíme umístit tak, aby jeho provoz nerušil obytný klid. Miracle je zázrak!

Bungalov - Linear 324

Linear 324

Na prvním místě je design! Už jenom ty předsazené černě obložené atiky. Nebo zvýšený strop nad obývacím pokojem s prosluněním pásovými okny. Kombinace kamenného obkladu s černou a bílou barvou. Pevné zastřešení terasy železobetonovou konstrukcí s prosvětlovacími otvory je designová hvězdička tohoto domu. Uvnitř domu máte vše co potřebujete. Hlavní obytný prostor částečně propojený s kuchyní, ložnici rodičů s vlastní šatnou a koupelnou. Jednu garáž můžeme upravit pro dva vozy. Je vyjímečný!

Laguna 433

Laguna 433

Nenápadná klasika! Asi náš nejstavěnější bungalov. Realizovali jsme jej se sedlovou, valbovou, ale i plochou střechou. Ta může být dokonce nad obytným prostorem zvýšena a prosluněna pásovými okny pod stropem. Hlavní obytný prostor vám přirozeně rozdělí ložnice rodičů a dětí. Vždy u nich máte šatny a koupelny. Propojení obyváku s krytou venkovní terasou oceníte v letních vedrech i při dešti. Je to jistota!

Tipy a videa

Durisol logo

Jedinečný stavební systém používaný po celém světě.Stavte chytřeji a efektivněji i Vy. Vaše budoucí Já Vám poděkuje.

Více
Stavební systém Durisol
pro Váš vlastní projekt

Máte vlastní projekt, nebo projekt od jiné stavební společnosti a rádi byste využili výhody systému Durisol? Systému, který vyniká hned několika výhodami, a který je zároveň velice kvalitní a cenově dostupný? Rádi Vám projekt naceníme a následně postavíme hrubou stavbu s použitím systému Leier Durisol.

Více