Projekty moderních rodinných bungalovů

Bungalov - možná se vám vybaví pohodlí, volnost, žádné schody, bezbariérový provoz, komfort nebo romantika dovolenkových zážitků. Naše projekty bungalovů toto vše splňují, dle našich projektů vznikne dům podle Vašich snů a požadavků.

Projekty bungalovů - další informace

Nabízíme projekty bungalovů – přízemních domů plných pohodlí. Najdete zde bungalovy tvarů do L, obdélníky, kryté terasy a trendy bungalovy s plochou střechou, ostatně tu vám můžeme navrhnout téměř ke každému přízemnímu domu.

Typový či atypický projekt bungalovu?

Vybírejte z našich typových projektů bungalovů nebo Vám můžeme na zakázku připravit atypický projekt Vašeho bungalovu na přání.

Přednosti bungalovů

Bungalovy jsou přízemní domy bez využitelného podkroví. Projekty bungalovů i bungalovy samotné mají jednoznačnou výhodu oproti ostatním domům tím, že nemusíte chodit do schodů a mohou se zhotovit i jako bezbariérové nebo pro dříve narozené, které schody mohou zmáhat a jsou nepohodlné.

Projekty bungalovů pro tělesně postižené

Tvoříme projekty bungalovů i pro tělesně postižené spoluobčany. S bezbariérovými bungalovy má maše firma zkušenosti z předchozích realizací. Obecnou výhodou bungalovů je to, že vše si opravíte ze „žebříku“ – jsou to nízké domy.

Tvary a půdorysy bungalovů

Projekty obdelníkovitého půdorysu bungalovů

Pro zákazníky, kteří mají raději větší soukromí a chtějí bydlet v bungalovu máme připravené domy obdelníkového půdorysu. Místnosti jsou zde rozloženy spíše za sebou, jsou tedy vzájemně důrazněji odděleny a v domě vzniká dojem většího soukromí.

Projekty čtvercového půdorysu bungalovů

Typický tvar bungalovu je čtvercový - hlavním důvodem je ekonomika domu.

Atypické půdorysy bungalovů

Jsme schopni Vám postavit bungalov jakéhokoli tvaru. Hlavním důvodem pro stavbu atypického projektu je správné zasazení do okolí domu a lepší energetické vyladění bungalovu.

Durisol logo

Jedinečný stavební systém používaný po celém světě.Stavte chytřeji a efektivněji i Vy. Vaše budoucí Já Vám poděkuje.

Více
Stavební systém Durisol
pro Váš vlastní projekt

Máte vlastní projekt, nebo projekt od jiné stavební společnosti a rádi byste využili výhody systému Durisol? Systému, který vyniká hned několika výhodami, a který je zároveň velice kvalitní a cenově dostupný? Rádi Vám projekt naceníme a následně postavíme hrubou stavbu s použitím systému Leier Durisol.

Více